reede, märts 17, 2006

Viirus majas.

Adenoviirus. Nii arvas perearst, kui kirjeldasin talle sümptomeid, mis Susannat juba teisipäevast vaevanud on. Õnneks on tal pisikesest palavikust hoolimata enesetunne üsna hea ja söögiisugi oli hommikul juba täitsa olemas. Nüüd ongi mu peamine ülesanne proovida talle päevas 3 tabletti Lacto Sevenit manustada. Tablett tuleb pulbriks teha ja joogi sisse panna, kui just sõda ei taha. Õigemini, mitte sõda, vaid võitlust naiselike relvade - pisaratega. Neid oli hommikul jõena, sest arst keelas ka piimajoomise - Susanna-suguse piimavasika jaoks on see aga maailma suurim ülekohus.
Feliks samal ajal ootab pingsalt võimalust, et saaks lumelinna ehitama hakata. Iga päev küsib, kas täna on juba sulalumi. Valmistab omale paberist raudrüüsid ning palus mul endale ka kuningakrooni teha. Siis veel Puhhi-ajakirjast ajalehemütsi. Ning kui vahepeal mängimisest või väheke virilamast õekesest ära tüdineb, ütleb mulle: "Emme, ma ju tahtsin endale hoopiski venda!" Või siis variant nr.2: "Emme, millal ma omale venna saan?"
Üks mäng käib nii: vedelevad mõlemad diivanil, jalad vastamisi. Feliks togib Susannat jalgadega. Susanna ütleb: "AI!, Leeliks!" Feliks ütleb: "Suusi, ära tee endale haiget!" Aga see on selline sõbralik togimine ja sõbralik mäng, sest nad saavad omavahel väga hästi läbi.
Seetõttu pole meil ka probleemi Tarmoga koos näiteks kasvõi kontserdile minna, nagu eile juhtus. Varem, kui Feliks üksik laps oli, piisas vaid sellest, et Mamma õhtul uksest sisse tuli, kui poisil esimene pisar silmanurgas läikima hakkas ja nägu mossi vajus. Teine etapp oli see, kui ta proovis meid veenda, et teda kaasa võtaksime. Ja kolmas siis südantlõhestav nutt. Susanna pole tavaliselt teist nägugi teinud, kui me vahest harva õhtuti väljas käime. Või kui tundubki, et tuju veidi kurvaks läheb, aitab alati läbi akna üksteisele lehvitamine.
Eilne Depeche Mode`i kontsert oli aga vägev!!! Ma pole varem eriline Depeche`i fänn olnud, aga see kontsert jättis küll ülihea mulje; Dave`i võimas vorm, nii vokaalne kui füüsiline, mega. Jah, hääl on tal üliväga hea. Väheke võrreldav A-Ha Morteniga, et ühel mõnus madal ja teisel mõnus kõrge.

Kommentaare ei ole: