kolmapäev, märts 01, 2006

Laste eine

"Näe, emme, jaata, mul on laste eine!", jooksis Susanna minu juurde, ning lehvitas õnnelikult näpuvahel Näpi vorsti.

Tokogilli-mõistatus on lahenenud! Nimelt on Susannal varem Feliksile kuulunud alussärk, millel sisaliku pilt rinnal. See sisalik ongi tokogill!

Susannale meeldib venna püstol. "Näe, Leliksi pistoli piss!!!" Küsimuse peale, kas püstol pissib, sai Susanna kurjaks, ning ütles eriti püüdlikult, et see on ikkagi "pistoli püss".
Nüüd aga paneme me õuepiksid jalga, mitsi pähe ning katsume Nõmmel käia ning õues kelgutada.

2 kommentaari:

Eppppp ütles ...

meil isegi kraan pissib.

Josephine Roland ütles ...

Ma olen nii põnevil, kui mu murtud abielu on taastatud.
„Oleme hiljuti valmis, kuigi see oli raske. Nüüd on see olnud rohkem kui kuu ja kõik tundub, et see on normaalseks muutunud. Ta on hakanud mind paremini kohtlema ja see on meie mõlema jaoks paranemisprotsess. Peaaegu kaks aastat kestnud õudusunenägu on möödas. See on nagu me uuesti armunud! Me oleme mõlemad mineviku taga jäänud ja püüame edasi liikuda - ja esimest korda pika aja jooksul tundub tulevik palju heledam. Ma ei saa sõnades väljendada, kui tänulik olen DR PRINCE IDIALU! See on nagu oleme lõpuks taasavastanud need asjad üksteisest, mis pani meid kõigepealt armuma. Kõik murettekitavad ja stressid on lihtsalt kadunud. Tänan teid DRIN PRINCE IDIALU'le oma murtud abielu päästmise eest ja tõi mu abikaasa tagasi minu juurde. ”Mina ja mu abikaasa elavad taas õnnelikult koos. Kõik tänu DR PRINCE IDIALU'le. Kui teil on mingeid probleeme, kontakteeru kohe Dr.PRINCE'ga ja garanteerin teile, et ta aitab teid. E-posti teel: princeidialu@outlook.com või helistage või küsige +1(845)731-5643